05 d’octubre 2010

II Marxa contra l'Atur, la precarieta i en defensa dels drets laborals

Des d'ahir, dilluns 4 d'octubre, s'està duent a terme la 2a Marxa contra l'Atur, que recorrerà el Vallès i el Barcelonès durant tota la setmana.
L'objectiu d'aquesta marxa és donar a conèixer l'Atur massiu, la precarietat i el deteriorament dels drets socials, cada cop més ofegats amb noves retallades per part dels governs. També, sensibilitzar i mobilitzar a la classe treballadora i totes les víctimes d'aquesta crisi del sistema capitalista i exigir una resposta de les administracions en forma d'una feina digne i una vida plena, amb drets socials i benestar veritable.
Durant la Marxa es realitzaran varies activitats i trobades amb la ciutadania. A més, es presentarà una carta reivindicativa als Ajuntaments de les localitats per les que passi la comitiva.
La 2a Marxa contra l'Atur durarà 6 dies, durant els quals atravessarà les següents viles i ciutats:

4/10/2010: Inici a l’Hospitalet de Llobregat (Plaça de l'Ajuntament a les 9 hores) Cornellà, Martorell-SEAT, Abrera i final d'etapa a Rubí.
5/10/2010: Rubí, Terrassa i final a Sabadell.
6/10/2010: Sabadell, UAB, Badia, Cerdanyola, Ripollet, final a Montcada i Reixach.
7/10/2010: Montcada, la Llagosta, Mollet del Vallès, final a Granollers.
8/10/010: Granollers, Montcada, Sant Adrià del Besòs, Badalona, i final a Sta. Coloma de Gramenet
9/10/010: Sta. Coloma de Gramenet, itinerari per diferents barris de Barcelona  fins arribar a la Plaça Sant Jaume.

Les organitzacions socials, cíviques i polítiques que promueuen la II Marcha són:

Assemblees de traballadors/es a l'Atur de Barcelona, Cerdanyola, l’Hospitalet, Terrassa, Plataforma los lunes al sol; CCOO y Acció Jove, co.bas, FEMEC-CGT, IAC, UGT l’Hospitalet, Avalot-Catalunya; Asamblea afectados por las hipotecas; APUP,Casal Popular de la República de la Llagosta, Assemblea Cívica Sant Martí, CONFAVC, FAVB, FAVL’H, Fed. d'Assoc. d'Immigrants del Vallés (FAIV), Marxa Mundial Dones, Mesa Cívica por los derechos sociales, Kaosenlared, Xarxa contra precarietat i tancament d’empreses; Candidatures Alternatives del Vallès (AEB, ACR, COP-CpR, EAB, ES, PAS), Corrent Roig, En Lluita, ERC L’Hospitalet, EUiA i Alternativa Jove, ¨FARGA, ICV, Lluita Internacionalista, PCPC, POR, PSUC-VIU, Revolta Global, Socialisme 21.

2 comentaris:

  1. D'on es pot treure més informació de les activitats de la marxa?

    ResponElimina
  2. Pel facebook es creen esdeveniments a diari (crec) explicant els que es farà aquell dia a les ciutats per on es passa.

    avui: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=161820103844295

    ResponElimina