28 de setembre 2010

Vaga General

Ja tan sols falten unes hores per la vaga general. Segurament tothom ja té decidit què farà demà quan es llevi, però potser si llegiu això abans de posar el cap sobre el coixí encara ho tindreu més clar alguns o potser us decidireu els altres.

Aquesta vaga no és tan sols una resposta a una reforma laboral imposada per la Unió Europea, sinó que ha de ser un clam de protesta contra totes les polítiques engegades des d'Europa per privar-nos de cada vegada més drets socials per tal d'eixugar el forat generat per la crisi. Aquesta crisi originada pel sistema capitalista i que sembla no tenir fi.

Demà cal que totes sortim al carrer i iniciem un període de lluita contra els acomiadaments massius, contra la precarietat laboral, contra la discriminació, contra la sobreexplotació del medi, contra el produccionisme desmesurat, contra la violència policial i contra tot allò que representa el capitalisme.

Demà cal que tots el treballadors surtin al carrer per defensar els seus drets, però també tots els aturats, tots els estudiants, tots els immigrants i totes les persones que conformem la classe majoritària, la obrera.

Demà cal que es paralitzi el país, no per donar bombo als sindicats majoritaris que han pactat uns serveis mínims que vulneren el dret a vaga de molts companys i companyes, sinó per defensar tots els drets que el capitalisme ens vol expoliar per aturar la caiguda lliure del sistema i per iniciar la lluita que ens ha de dur a la consecució de nous drets per a la classe treballadora.

Aleix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada